Campionatele Europene de Juniori | Federatia Romana de Badminton

Pagina oficiala a Federatiei Romane de Badminton

Blog

Campionatele Europene de Juniori

📁 news 🕔20.September 2018
Campionatele Europene de Juniori

In perioada 06 – 16 septembrie 2018 a avut loc o noua editie a Campionatelor Europene de Juniori U19 (Echipe + Individual), in localitatea Tallinn – Estonia, sub organizarea Federatiei Europene si a Federatiei de Badminton din Estonia.

A fost o editie ce a beneficiat de o organizare la nivel inalt, probabil una dintre cele mai bune din ultimii ani in badmintonul european. Toate echipele s-au declarat multumite de conditiile oferite si accesibilitatea la toate punctele de interes.

Echipa Romaniei a participat cu o delegatie formata din 7 sportivi si un antrenor: Grecea Ioana Alexandra (C. Sportul Studentesc Bucuresti), Dutu Maria Alexandra (CSS 6 Bucuresti), Milu Maria Luiza (C. Sportul Studentesc Bucuresti), Lungu Loredana Elena (C. Sportul Studentesc Bucuresti), Craciun Robert Stefan Mihnea (C. Sportul Studentesc Bucuresti), Hincu Cosmin Daniel (CSU Galati), Popescu Daniel Ionut (CSM Timisoara) si Constantinescu Florentina (antrenor lot national).

Cel mai bun rezultat al jucatorilor nostri a fost clasarea in primii 16, in proba de dublu feminin, prin perechea Grecea Ioana / Dutu Maria.

Rezultatele complete ale jucatorilor nostri si nu numai, le puteti regasi la urmatoarele link-uri:

  1. Turneu individual
  2. Turneu pe echipe
Share this article with friends

Similar Articles