Campionatele Mondiale de Seniori 2018 | Federatia Romana de Badminton

Pagina oficiala a Federatiei Romane de Badminton

Blog

Campionatele Mondiale de Seniori 2018

📁 news 🕔18.July 2018
Campionatele Mondiale de Seniori 2018

In perioada 30 iulie – 05 august 2018 va avea loc o noua editie a Campionatelor Mondiale de Seniori (Individual), in localitatea Nanjing – China.

Ne asteptam la o editie impresionanta din punct de vedere al organizarii, Federatia de Badminton din China fiind sustinuta de toate autoritatile locale ale Municipiului Nanjing.

Avand in vedere succesul inregistrat la editia trecuta a Jocurilor Olimpice de Tineret, organizata in Nanjing, autoritatile locale au fost foarte receptive in a consolida relatiile cu Federatia Mondiala de Badminton (B.W.F.), in vederea organizarii de evenimente sportive majore in acest oras.

Campionatele Mondiale de Seniori Individual reprezinta cea mai puternica competitie de badminton din lume. La editia din 2018 sunt asteptati sa participe aproximativ 370 de jucatori din 40 de tari.

Locatia de desfasurare a turneului (Nanjing Youth Olympic Sports Park Stadium) este cea mai mare sala de sport acoperita din China si a 5-a din lume. Orasul are de altfel capacitatea de a organiza Jocuri Olimpice de Tineret, Campionatele Asiei si numeroase alte competitii de nivel inalt din toate sporturile.

Vom reveni cu informatii legate de transmisiunile online a meciurilor din China precum si alte stiri de la Campionatul Mondial. Pagina oficiala a evenimentului poate fi accesata aici.

Le dorim mult succes tuturor participantilor din Europa!

Share this article with friends

Similar Articles