Concurs de proiecte – membri afiliati | Federatia Romana de Badminton

Pagina oficiala a Federatiei Romane de Badminton

Blog

Concurs de proiecte – membri afiliati

📁 news 🕔09.February 2018
Concurs de proiecte – membri afiliati

Proiecte pentru selectia si pregatirea copiilor sub 8 ani!

FR Badminton în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, lansează un concurs de proiecte adresat cluburilor afiliate la FR Badminton, care doresc să organizeze acțiuni locale ce au ca scop selecția și pregătirea copiilor nelegitimați, care se încadrează la categoria de vârstă sub 8 ani.

Cluburile membre vor putea aplica prin transmiterea formularului oficial care însoțește prezenta invitație, până cel târziu la data de 18 februarie 2018.

Pentru a fi eligibile, proiectele trebuie să:

  • Fie coordonate și implementate de către membri afiliați ai FR Badminton, care au avut toate obligațiile financiare achitate în anul 2017 sau le-au achitat pe cele din anul 2018;
  • Să includă ca și participanți numai copii cu vârsta sub 8 ani + colectivul tehnic, unde este cazul;
  • Să se încadreze în normele financiare prezentate în formularul oficial;
  • Să prezinte date clare și măsurabile referitoare la mijloacele de îndeplinire a obiectivelor;
  • Să dețină resursele materiale și umane la nivel local (sală de antrenament și colectiv tehnic) pentru desfășurarea continuă a activității de badminton, odată ce proiectul a fost finalizat.

Valoarea unui proiect nu poate depăși suma de 8.000 lei, deși FR Badminton își rezervă dreptul de a aproba doar o parte a sumelor solicitate per proiect, acolo unde va fi cazul. De asemenea, având în vedere resursele materiale limitate, în funcție de numărul de solicitări, unele proiecte pot fi respinse în totalitate. Criteriile de departajare în aceste situații vor fi legate de potențialul clubului respectiv de a dezvolta activitatea la nivel local, de a legitima sportivi la FR Badminton și de a participa în viitor cu aceștia la competiții oficiale.

Obiectivul general al FR Badminton și al Ministerului Tineretului și Sportului pentru acest concurs de proiecte, este de a populariza categoria de vârstă sub 9 ani. Astfel, vă recomandăm să orientați obiectivul acțiunilor dumneavoastră către legitimarea ulterioară a sportivilor la un club afiliat.

Toate categoriile eligibile pentru decontare se regăsesc în interioriul formularului oficial pentru aplicare.

Pentru cei interesati sa aplice, va rugam sa ne transmiteti un e-mail la adresa frb@badminton.ro, in care sa solicitati normele financiare si cererea de finantare.

Share this article with friends

Similar Articles

Romanian International Youth Cup 2019

Romanian International Youth Cup 2019

Va anuntam cu bucurie, ca tara noastra reintra pe harta badmintonului international, odata cu viitoarea organizare a unei prime editii

Read More