Curs instructor si preparator sportiv | Federatia Romana de Badminton

Pagina oficiala a Federatiei Romane de Badminton

Blog

Curs instructor si preparator sportiv

📁 news 🕔02.February 2018
Curs instructor si preparator sportiv

Centrul Roman de Studii Sportiv-Educationale inregistrat in registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor, anunta inceperea programului de formare profesionala cu specializarea Instructor Sportiv in perioada 26 februarie – 06 martie 2018, respectiv programul de formare profesionala cu specializarea Preparator Sportiv in perioada 05 martie – 09 martie 2018, la Bucuresti.

 

Cursurile sunt autorizate de Comisia Municipala din cadrul Agentiei de Prestatii Sociale – Autoritatea Nationala pentru Calificari – Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, si respecta standardul ocupational in vigoare. In urma promovarii examenului de absolvire, candidatilor li se va elibera Certificatul de Competente, recunoscut pe piata muncii din Romania si UE.

 

CRSSE este o institutie educationala privata care desfasoara cusuri de calificare pentru antrenori, in centrele regionale din Iasi si Galati.

 

Dosarele pentru inscriere se depun la sediul institutiei din Blvd. Marasesti nr. 76, sector 4, Bucuresti, pana in data de 20 februarie 2018.

Contact: 031.425.42.61 / 0738.593.844 sau office@crsse.ro / www.crsse.ro

 

Share this article with friends

Similar Articles

Romanian International Youth Cup 2019

Romanian International Youth Cup 2019

Va anuntam cu bucurie, ca tara noastra reintra pe harta badmintonului international, odata cu viitoarea organizare a unei prime editii

Read More