Gimnaziada 2018 – etapa finala | Federatia Romana de Badminton

Pagina oficiala a Federatiei Romane de Badminton

Blog

Gimnaziada 2018 – etapa finala

📁 news 🕔17.May 2018
Gimnaziada 2018 – etapa finala

Etapa finala a Gimnaziadei 2018 a debutat in data de 08 mai 2018, cu intrecerile de la badminton, rugby tag si tenis de masa.

Pentru prima data de la inceputul competitiei, etapa finala s-a desfasurat centralizat in incinta Complexului Olimpic si Sportiv Roman din Izvorani, jud. Ilfov.

Competitia a fost precedata de o festivitate de deschidere, la care au participat Alteta Sa Regala Principele Radu, Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman Mihai Covaliu, Secretarul de Stat in Ministerul Educatiei Nationale Constantin Traistaru si Secretarul General al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman George Boroi.

La sfarsitul competitiei, echipele clasate pe podium au fost:

  1. Scoala gimnaziala “George Calinescu” din Onesti
  2. Scoala gimnaziala nr. 129, din Sector 4
  3. Scoala Gimnaziala “Iuliu Hateganu” , din  Cluj-Napoca

La festivitatea de premiere, alaturi de reprezentanti ai inspectoratelor judetene scolare si ai federatiilor nationale sportive, a fost prezent George Boroi, secretarul general al COSR, care le-a strans mainile si i-a felicitat pe toti finalistii pentru rezultatele obtinute, pentru fair-play-ul demonstrat si pentru seriozitatea cu care au concurat.

Distinctia “Cel mai bun sportiv”, oferita de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, i-a revenit Carinei Balasa, de la Scoala gimnaziala “George Calinescu” din Onesti.

Medaliile pentru locul I au fost oferite de Sergiu Paunescu, reprezentant al COSR, iar cele pentru locurile II si III au fost inmante de Laurentiu Oprea, respectiv Razvan Calugareanu, inspectori scolari.

Share this article with friends

Similar Articles