Girls Camp 2018 | Federatia Romana de Badminton

Pagina oficiala a Federatiei Romane de Badminton

Blog

Girls Camp 2018

📁 news 🕔07.August 2018
Girls Camp 2018

In perioada 05 – 10 august 2018 are loc tabara anuala de pregatire “Girls Camp”, care se desfasoara in localitatea Kragujevac – Serbia. 

“Girls Camp” este unul dintre cele mai vechi proiecte regionale de dezvoltare a badmintonului, implementata de peste 8 ani de Federatia Sarba de Badminton. Programul este sustinut si finantat partial de Badminton Europe si autoritatile locale din Serbia.

Fiind un proiect destinat regiunii de est a Europei, in fiecare an participa sportive din tarile vecine Serbiei: Romania, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Croatia etc.

Editia din acest an o va avea ca antrenor coordonator pe Tina Reidl din Austria. Aceasta isi va folosi entuziasmul sa incurajeze si sa motiveze jucatoarele si sa experimenteze cu acestea noi tactici ale jocului de badminton.

Din partea tarii noastre participa sportivele Serban Anamaria (CSS 4 Bucuresti), Herciu Briana (CSM Timisoara), Popescu Diana (CSM Timisoara), Constantin Laura (CSS  4 Bucuresti), Sirbu Cristina (CSM Timisoara) si Scarlat Alexandra (CSS 6 Bucuresti), alaturi de antrenoarea Dan Corina (CSM Timisoara).

Share this article with friends

Similar Articles