Blog

Hotararile Biroului Federal din data de 14.01.2019

📁 news 🕔18.January 2019
Hotararile Biroului Federal din data de 14.01.2019

In cadrul sedintei de Birou Federal a Federatiei Romane de Badminton, desfasurata in data de 14 ianuarie 2019 la Timisoara, au fost elaborate urmatoarele hotarari:

  1. Studierea informatiilor/propunerilor din partea comisiilor de specialitate in cazul evenimentelor petrecute cu ocazia Campionatului National pe Echipe Seniori Elite din anul 2018 si aplicarea masurilor propuse fie direct de catre membrii Biroului, fie de catre comisiile de specialitate, in conformitate cu prevederile regulamentare;
  2. Aprobarea asigurarii cheltuielilor de participare la Campionatul European U17 (proba individuala). Data si locatia de desfasurare a competitiei va fi stabilita de Federatia Europeana in cel mai scurt timp posibil.
  3. Aprobarea calendarului competitional pentru anul 2019, in forma transmisa tuturor membrilor afiliati.
  4. Aprobarea platii cheltuielilor de transport la Campionatele Balcanice (toate categoriile), in limita a 500 de euro per deplasare.
  5. Avand in vedere procedura sportiva de invitare a unei delegatii straine la participarea  intr-o competitie internationala, care se realizeaza prin transmiterea unei invitatii scrise catre organismul care se ocupa cu coordonarea activitatii sportive in tara respectiva (ex. federatia), avand totodata in vedere si caracterul amical al competitiei internationale “Nation to Nation U13 si U15” organizata de Federatia Maghiara de Badminton si implicit existenta dreptului de a invita la aceasta competitie cluburi sau federatii dupa criteriile proprii stabilite de organizatori, Biroul Federal a hotarat ca gestionarea (coordonarea) participarii la competitia mai sus mentionata, revine clubului/organismului care este invitat in mod oficial sa participe de catre organizator. Daca invitatia oficiala va fi adresata unui membru afiliat al FR Badminton, atunci acesta are obligatia de a raspunde si coordona participarea respectiva.
  6. A fost aprobat sistemul de realizare a propunerilor de completare/modificare a regulamentelor tehnice, ce va fi transmis membrilor comisiilor in cel mai scurt timp posibil. Acestia vor alcatui la nivel intern pachetul de propuneri, care va fi analizat si aprobat de Biroul Federal inainte de transmiterea catre membrii. Eventuale propuneri ce nu vor fi aprobate (aflate in antiteza cu viziunea Biroului Federal) pot fi propuse separat de cluburile afiliate in cadrul Adunarii Generale.
  7.  A fost aprobata o noua structura a comisiilor de Disciplina si Apel, ce va fi comunicata membrilor in cel mai scurt timp posibil.

Alte eventuale precizari vor fi realizate de Biroul Federal de indata ce acest lucru va fi posibil.

Share this article with friends