Noua aplicatie Badminton Europe! | Federatia Romana de Badminton

Pagina oficiala a Federatiei Romane de Badminton

Blog

Noua aplicatie Badminton Europe!

📁 news 🕔02.August 2018
Noua aplicatie Badminton Europe!

Federatia Europeana de Badminton (Badminton Europe) a lansat in aceasta saptamana o noua aplicatie disponibila pe Apple si Android!

Pentru cei interesati de ultimele stiri in badminton, rezumate video, scoruri si rezultate live, atunci aplicatia “Badminton Live” este pentru dumneavoastra. Cu ajutorul acesteia veti putea sa va urmariti jucatorii preferati si sa fiti constant la curent cu toate noutatile din acest sport.

Noua aplicatie poate fi decarcata gratuit din App Store si/sau Google Play.

Odata instalata aplicatia pe telefon, veti putea primi ultimele stiri de la Badminton Europe, veti fi notificat(a) la evenimentele importante din badminton, veti primi rezultatele live ale competitiilor si veti putea viziona tragerile la sorti ale turneelor internationale oficiale precum si pozele sau video-urile oficiale ale acestora.

De asemenea, va puteti urmari jucatorii preferati si veti primi notificari atunci cand acestia joaca. Clasarile lor in clasamanentele internationale precum si rezultate recente sau poze cu acestia, vor putea fi accesate din aplicatia “Badminton Live”.

 

Share this article with friends