Prima medalie internationala in anul 2018 | Federatia Romana de Badminton

Pagina oficiala a Federatiei Romane de Badminton

Blog

Prima medalie internationala in anul 2018

📁 news 🕔12.February 2018
Prima medalie internationala in anul 2018

Romania obtine medalia de bronz la etapa de cupa mondiala de juniori din Ungaria!

 

Delegatia Romaniei formata din Ioana Alexandra Grecea (C. Sportul Studentesc Bucuresti), Maria Alexandru Dutu (CSS 6 Bucuresti), Loredana Elena Lungu (C. Sportul Studentesc Bucuresti), Daniel Ionut Popescu (CSM Timisoara) si antrenor Corina Dan, au participat in perioada 07 – 11 februarie 2018 la etapa de cupa mondiala de juniori – 8th Multi Alarm Hungarian Junior (Internationalele Ungariei de Juniori).

Sportivii nostri au avut evolutie buna, care a culminat cu obtinerea medaliei de bronz in proba de dublu feminin, prin sportivele Ioana Grecea si Maria Dutu. Acestea au ajuns pana in semifinalele probei, unde au fost invinse de favoritele numarul 3 din Ungaria. De asemenea, sportivii Daniel Popescu si Ioana Grecea au ajuns pana in optimile probei de simplu (masculin si feminin). Rezultate complete la urmatorul link .

Urmatoarea participare internationala a sportivilor romani este la sfarsitul acestei saptamani, la etapa de cupa mondiala de juniori Spanish Junior.

Share this article with friends

Similar Articles

Romanian International Youth Cup 2019

Romanian International Youth Cup 2019

Va anuntam cu bucurie, ca tara noastra reintra pe harta badmintonului international, odata cu viitoarea organizare a unei prime editii

Read More