Proiect regional Albania 2018 | Federatia Romana de Badminton

Pagina oficiala a Federatiei Romane de Badminton

Blog

Proiect regional Albania 2018

📁 news 🕔04.July 2018
Proiect regional Albania 2018

Federatia Albaneza de Badminton in colaborare cu Badminton Europe Confederation, organizeaza in perioada 03 – 08 iulie 2018 o tabara de pregatire centralizata pentru sportivi de la categoriile U15 si U17 din Albania, Romania, Grecia, Macedonia si Serbia.

Stagiul va avea loc in localitatea Korce si face parte din proiectele de dezvoltare regionale, finantate de Federatia Europeana.

Antrenorul coordonator al stagiului este Corina Dan (antrenor CSM Timisoara), care va participa alaturi de alte 3 sportive de la acelasi club: Soare Alexandra, Chiosa Alexandra si Popescu Diana.

Scopul principal al acestei actiuni este imbunatatirea calitatii jocului pentru jucatorii tineri (tehnic, tactic, mental si fizic), precum si educarea antrenorilor care vor participa la stagiu alaturi de sportivi. In ultimele doua zile ale cantonamentului va fi organizata o competitie pentru fiecare categorie de varsta.

Share this article with friends

Similar Articles

Romanian International Youth Cup 2019

Romanian International Youth Cup 2019

Va anuntam cu bucurie, ca tara noastra reintra pe harta badmintonului international, odata cu viitoarea organizare a unei prime editii

Read More