Blog

Seminarul de la Minsk pentru stabilirea detaliilor organizatorice a celei de-a doua editii a European Games!

📁 news 🕔13.July 2018
Seminarul de la Minsk pentru stabilirea detaliilor organizatorice a celei de-a doua editii a European Games!

Reprezentanti din 49 din cele 50 de tari europene care vor participa la cea de-a doua editie a Jocurilor Europene programate a se desfasura anul viitor, in perioada 21-30 iunie, la Minsk, au fost prezenti  la Seminarul sefilor de misiune care a avut loc zilele trecute in capitala Republicii Belarus. Din partea Romaniei au participat  Florin Misca, secretar general adjunct al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) – sef de misiune, Dragos Tataru si Florin Gurbanescu, experti COSR – adjuncti ai sefului de misiune.

Seminarul a acoperit o gama larga de subiecte, printre care conditiile de acreditare, programul sportiv, sistemul de calificare, conditiile de cazare si masa, Satul Sportivilor, facilitatile oferite de Jocuri, reglementarile vamale, sistemul de transport, tehnologiile informationale si de securitate, problemele de marketing si publicitate, ceremoniile oficiale, programul de voluntari, problemele anti-doping, servicii medicale si multe altele.

 

Participantii la Seminar au vizitat cele 12 baze sportive care vor gazdui competitiile din 2019, precum si alte locatii importante cum ar fi  Satul Sportivilor si hotelurile acreditate, pentru a-si face o idee despre traseele si timpii necesari pentru a se deplasa intre diferitele locatii si mai ales despre facilitatile disponibile la aceste baze sportive. Un amanunt importat sesizat de cei prezenti a fost ca toate cele 12 locatii, dintre care zece sunt arene deja existente, se afla la maximum 30 de minute de mers cu masina de Satul Sportivilor.

Expertii Comitetului Olimpic European (EOC), inclusiv consultantul sportiv EOC Makis Asimakopoulos si consultantul senior EOC Pierce O’Callaghan au acordat consultanta pe toata perioada Seminarului .

Peste 4.000 de sportivi din 50 de tari sunt asteptati sa concureze la 15 sporturi, 23 de discipline sportive, rezultatele obtinute in competitiile la zece dintre acestea urmand a conta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de vara  din 2020, de la Tokyo.

 

Mai multe detalii gasiti accesand urmatorul link.

Share this article with friends

Similar Articles

Romanian International Youth Cup 2019

Romanian International Youth Cup 2019

Va anuntam cu bucurie, ca tara noastra reintra pe harta badmintonului international, odata cu viitoarea organizare a unei prime editii

Read More