Votati la Gala Badmintonului European 2018! | Federatia Romana de Badminton

Pagina oficiala a Federatiei Romane de Badminton

Blog

Votati la Gala Badmintonului European 2018!

📁 news 🕔16.January 2018
Votati la Gala Badmintonului European 2018!

Votarea pentru titlul de cei mai buni jucatori Europeni din anul 2017 incepe astazi!

In data de 14 aprilie 2018, Federatia Europeana de Badminton va organiza a 6-a editie a Galei Badmintonului European, unde vor fi inmanate premiile pentru cele mai bune rezultate europene in anul 2017.

 

Cei mai buni jucatori sunt impartiti in 5 categorii: Cel mai bun jucator 2017, Cea mai buna jucatoare 2017, Cel mai bun tanar jucator 2017, Cel mai bun jucator Veteran, Cel mai bun jucator din para-badminton in 2017.

 

In fiecare din categoriile prezentate mai sus, vor fi cate 4 nominalizati. Spre deosebire de anii precedenti, decizia finala la toate categoriile va reveni dumneavoastra, fanilor si cititorilor de badminton. Sunt 3 modalitati prin care fanii pot vota pentru cele 5 categorii: Facebook, Instagram sau e-mail.

  • Mergeti in albumul dedicat galei, gazduit pe pagina de Facebook a Federatiei Europene (BEC) (https://www.facebook.com/pg/badmintoneurope/photos/?ref=page_internal) si apasati butonul “like” al jucatorului/jucatoarei pe care doriti sa o votati.
  • Mergeti pe pagina oficiala de Instagram a Federatiei Europene (BEC) si apasati butonul “like” pe poza corespunzatoare jucatorului pe care doriti sa-l votati.
  • Transmiteti un e-mail la adresa bech@badmintoneurope.com cu subiect “BEC Awards 2017” si numiti jucatorii care considerati ca ar merita sa castige premiile.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri va rugam sa ne contactati.

 

Share this article with friends

Similar Articles

Romanian International Youth Cup 2019

Romanian International Youth Cup 2019

Va anuntam cu bucurie, ca tara noastra reintra pe harta badmintonului international, odata cu viitoarea organizare a unei prime editii

Read More